Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

A legkevésbé látogatott menüpontunk.

A PC BOSS gondosan kialakított termékbeszerzési menetének, illetve cégünk alapvetően szigorú tesztelési rendszerének köszönhetően termékeink meghibásodási arányát sikerül a legminimálisabban tartani. Azonban az ördög nem alszik. Ha mégis megtörténik a baj, számíthatsz ránk!

Regisztráció után 18 hónap garanciát vállalunk!

Az alábbi "garancia bejelentőlap" ikonra kattintva bekérünk néhány adatot, amellyel pontosan beazonosíthatjuk a terméket, illetve a meghibásodás okát és várható javítási idejét is meg tudjuk határozni.

- Amennyiben személyesen szeretnéd behozni a problémás eszközt, a szállítás módjánál válaszd a "személyes" opciót. Ezt követően nyitvatartási időben várunk szeretettel átvevőpontunkon.
- Ha nem szeretnél Te magad fáradni a termékkel, ingyenesen rendelhetsz tőlünk futárt, aki eljuttatja hozzánk a meghibásodott terméket. Ebben az esetben megkérünk, gondosan csomagold be az eszközt, hogy biztonságosan eljuthasson szervizünkbe.

Bárhogyan is döntesz, a garancia űrlap leadását követő egy munkanapon belül ügyfélszolgálatos kollégánk mindenképpen felveszi veled a kapcsolatot!