Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ismerd meg a PC BOSS-t!

Cégünk friss feltörekvőként, de közel sem újonc csapattal nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt 2019 februárjában. Csapatunk minden tagja több, mint 10 éves informatikai tapasztalattal a háta mögött érkezett hozzánk.


A PC BOSS gárdáját egy közös cél hozta össze: Ledönteni a használt számítástechnika előtt felépített negatív gátat!

Szeretnénk bemutatni és megismertetni Veled a valódi informatikai minőséget, amely túlmutat az óriásplakátok és akciós újságok csillogó termékfotóin. Az általunk forgalmazott termékek mindegyike a világ legnagyobb és legismertebb számítógépgyártóinak összeszerelő sorairól gördültek le. Innen egyenesen multinacionális cégekhez, bankokhoz, több ezer főt foglalkoztató óriás vállalatokhoz kerültek. Számukra - érthető okokból - elengedhetetlen a minőség és a megbízhatóság az informatika területén. Ahhoz, hogy ők mindig a legújabb és leginnovatívabb megoldásokat tudják alkalmazni, rendkívül fontos, hogy 2-3 évente lecseréljék a teljes gépparkjukat. Ahogy megérkezik az új szállítmány, az addig használt termékeiket értékesítik nemzetközi közvetítőcégeknek, akik továbbértékesítik a használt számítógépekkel kereskedő cégeknek.

És itt jövünk mi a képbe!

Fontos megjegyezni, hogy a bankoktól / előbb említett gyűjtőcégektől felvásárolható informatikai termékek kínálata rendkívül széles. Beszerzési csapatunk évtizedes tapasztalatával és fáradhatatlan munkájával, listákba szedve naponta több tízezer számítógépet, laptopot, monitort tudunk elemezni és előzetesen kiválogatni azokat a darabokat, amelyek megfelelnek a PC BOSS által támasztott magas szintű követelményeknek.

Éppen ez a PC BOSS lényege!

Mi csak és kizárólag az Európai Unió határain belülről, ellenőrzött forrásból származó informatikai termékeket vásárolunk. Ezek mindegyike pár évet futott, profi IT csapat által rendszeresen karbantartott eszközök. Az előzetes szelektálás után beszerzett termékeinket alapos teszteknek vetjük alá és emeljük hardveresen is BOSS szintre. Mert nálunk az (is) természetes, hogy minden laptopot és számítógépet SSD-vel adunk. Még ha az eredetileg nem így érkezett meg hozzánk.

Hiszünk a munkánkban és termékeinkben, ezért regisztráció után automatikusan minden termékünkre 18 hónap garanciát vállalunk!

És, hogy miben hiszünk még?

Benned! Aki már felismerte, hogy a használt az nem elhasznált!
Benned! Aki a hipermarketes “tömeglaptop” helyett a minőségre szavaz!
És Benned! Akinek egy tisztességes üzleti partnerre van szüksége!

PC BOSS
A minőség a Főnök!